Over mijzelf

Wie is Francy?

Dit ben ik dus! Fotografie is mijn passie. Als ik een mooie foto maak, kan ik daar enorm van genieten en naar blijven kijken. Ik hou van het spelen met licht. Daarom werk ik veel met flitsers. Ik heb een fotostudio aan huis waar ik werk met diverse achtergronden en met professionele flitslampen. Maar ik ga ook graag met u op pad naar een leuke locatie. Daar bedenk ik een originele compositie met de beelden uit de omgeving en maak ik gebruik van het bestaande licht en flitslicht.

Ik fotografeer graag mensen. Af en toe maak ik foto’s voor bedrijven. Dat vind ik ook elke keer weer leuk om te doen. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig de natuur in om wat moois vast te leggen.

Voordat ik ga fotograferen bedenk ik wat ik wil vastleggen. Voor een fotoshoot overleg ik hierover met u. Tijdens het fotograferen ontstaan vaak ook leuke, spontane of prachtige momenten die ik dan zeker ook vast ga leggen.

Mijn ervaring in het poppentheater gebruik ik veel bij fotoshoots met kinderen en gezinnen. Het maakt een fotoshoot tot een verrassende en leuke activiteit. Een ontspannen sfeer vind ik belangrijk tijdens een fotoshoot. Als iemand zich op zijn gemak voelt, zie je dat terug in de foto’s. Het maakt de foto’s zelfs nog waardevoller, omdat ze je ook weer doen herinneren aan die leuke fotoshoot.

Wilt u graag mooie foto’s laten maken door mij? Bel of mail me dan. Ik verheug me erop!